BIOFREEZE Roll-On 82g Golyós

BIOFREEZE Roll-On 82g Golyós

Roll-On: 

A golyós alkalmazás a Biofreeze gél hatékony felvitelét teszi lehetővé testszerte a kisebb izmokra és ízületekre. A gördülőfejes masszáló hatása alkalmas az érintett területek érzékeny területeinek ingerlésére.

3 840 Ft
Egységár: 46 829 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

LEÍRÁS:
A Biofreeze krém hatóanyaga szinte azonnal kifejti fájdalomcsillapító hatását.
Elsősorban izom és ízületi, valamint reumatikus mély – fájdalmak csillapítására ajánlott.
Természetes fájdalomcsillapítás, mellékhatás nélkül!
Szinte azonnal kifejti fájdalomcsillapító hatását!
Azok számára hasznos ez a fájdalomcsillapító gél, akik hátfájástól, izomgyulladástól, ízületi fájdalmaktól szenvednek.
A Biofreeze természetes fájdalomcsillapító krém segít enyhíteni a sportsérüléseken, a fáradt, lestrapált, túlhajszolt izmokon és ízületeken.
Akik kipróbálták a fájdalomcsillapító készítményt, kivétel nélkül hihetetlennek találták az eredményt: a fájdalom megszűnt.
A sérült, fájó testrészre felkenve azonnali hűsítő érzést és fájdalomcsillapító hatást fejt ki perceken belül.
A Biofreeze fájdalomcsillapító készítmény ILEX gyógynövény kivonatot tartalmaz, amely Dél – Amerikában honos cserjéből származik, így a fájdalomcsillapítás természetes hatóanyaggal megy végbe.

Az ellenirritációs/kapu-kontroll teória

A hagyományos felfogás szerint a mentolnak, a Biofreeze fájdalomcsillapító egyik összetevőjének fájdalmat csillapító hatása ellenirritációs hatáson alapul. Leegyszerűsítve, az ellenirritációt kiváltó anyag elfedi az agy felé haladó, kellemetlenséget okozó fájdalomingereket, a fájdalomérző és nem fájdalomérző idegsejtek közötti ingerület-átvitel eredményeként. Ezt a „kapu-kontrollként” vagy „gating-ként” ismert folyamatot Melzack és Wall írta le először. A kapu-kontroll teória azon a felismerésen alapul, hogy a fájdalom átvitele kétféle afferens idegroston keresztül zajlik. Az egyik a nagyobb, mielinhüvelyes A-delta rost, amely gyors, intenzív fájdalomingereket továbbít. A másik a kisebb, nem mielinhüvelybe ágyazott „C” rost, amely a lüktető, idült fájdalmat közvetíti. A harmadik típusú, A-bétának nevezett idegrost ún. „nonnociceptív”, vagyis nem közvetít fájdalomingereket. A kapu-kontroll teória azt feltételezi, hogy az A-delta és C fájdalomérző rostok által közvetített ingerek keresztezhetők a nonnociceptív A-beta rostok aktiválásával/ingerlésével, így küszöbölve ki az egyén fájdalomérzetét.

fajdalom

Újabban a tudósok felfedezték, hogy a mentol tovább ingerli a TRPM8 hidegreceptorokat. Habár régóta elfogadott, hogy a hűtés és a hideghatás fájdalomcsillapító hatású, a hatás módja alig ismert. Most, hogy a kutatók tovább haladtak ezen az érző idegsejtjeinkben meglévő speciális hőérzékelő tranziens receptor potenciál (TRP) ioncsatornák izolálásának terén, sokkal jobban megérthetjük testünk bőrének hőérzékelését. Ezen speciális TRPM8 receptorok izolálásával és további tanulmányozásával még inkább alátámaszthatók a mentol hűtő hatásának előnyei a helyi analgetikumokban, mivel a mentol pont ezeket aktiválja, aminek következménye a fájdalomérzet csökkenése.

fajdalommentes

A Melzack-Wall fájdalomkapu
Az agy fájdalomérzékelése – a gerincvelő hártyái között – függ a C és A-delta (fájdalmat közvetítő) és az A-béta (fájdalmat nem közvetítő) idegrostok közötti kölcsönhatástól. Az A-béta idegrostok ingerlése egyúttal aktiválja a gátló interneuront, „bezárva az ajtót” a fájdalom elől.

Hidegterápia minden helyzetben

A fájdalomcsillapítás természetes, célzott útja.
Betegellátás: Alkalmazza a Biofreeze fájdalomcsillapítót a kezelés vagy terápia előtt, alatt és után, hogy saját kezűleg tovább erősítse szakszerű kezelését. Hasonlóan, ajánlja a Biofreeze fájdalomcsillapítót saját betegeinek otthoni kezelési tervének részeként.

Úgy mint:

  • Kiegészítő lehetőség a terápiákhoz
  • Graston Technique ® *
  • Ortopédia
  • Gerincvelői nyomás

Fájdalomkezelés: A járó és kórházi betegek lassabban gyógyulnak, ha a fájdalom meggátolja őket a rehabilitációs kezelések és gyakorlatok elvégzésében. A Biofreeze fájdalomcsillapító, a fájó izmokba és ízületekbe masszírozva megkönnyítheti páciensei számára, hogy megfelelő hatékonysággal vegyenek részt a kezelésekben. A gyors fájdalomcsillapítás elérésével a Biofreeze fájdalomcsillapító segítheti a sérülések és idült problémák kezelésében, melyekhez hagyományosan jeget és légáteresztő kötést javasolna.

(*) Graston Technique is a registered trademark of the Graston Corporation

fajdalomkor

Testmozgás és edzés: A Biofreeze fájdalomcsillapító a fájdalom csillapításával támogathatja a testmozgást és az edzést, így megkönnyítve a néha kellemetlen utóhatásokat, a mozgástartomány növelésével. Alkalmazza a Biofreeze fájdalomcsillapítót a gyakorlatok előtt, hogy kiküszöbölje az izmok érzékenységét és/vagy a lazítás során, hogy elkerülje a másnapi fájdalmakat. Az érzékeny izmokra használja közvetlenül a fájó területre a testedzés előtt és/vagy után. Kombinálja masszázzsal, ha szükséges.

A tapasztalatok a helyi analgetikumok alkalmazása mellett szólnak

A trend a célzott fájdalomcsillapítás felé mutat.
Manapság a fájdalomcsillapítás a helyi analgetikumok használata felé tolódik el, elhagyva a szisztémás fájdalomcsillapítókat. Ezt a trendet erősítik a bizonyítékokra alapozott, kutatásokkal alátámasztott mellékhatások a jelenleg használatos szisztémás fájdalomcsillapítókra vonatkozóan. A nem szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID), a COX-2 inhibitorok és az opiátok hatással lehetnek a gyomor-bél traktusra, a szívre, a vesékre és egyéb szervekre csakúgy, mint az öntudatra.
Ezzel szemben a helyi analgetikumok, mint a Biofreeze fájdalomcsillapító célzott fájdalomcsillapító hatást fejtenek ki, alacsony szintű szisztémás felszívódással, ezzel kisebb kockázatot jelentve a szisztémás toxicitásra és/vagy gyógyszer-kölcsönhatásra. A fájdalomkezelő orvosokat arra buzdítják, hogy a helyi fájdalomcsillapítókat hatékony és biztonságosabb alternatívaként elismerjék és ajánlják a szisztémás gyógyszerekkel szemben..

.

Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:

  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • A www.naturaplaza.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
  • Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
  • Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
  • Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
Adatok
Cikkszám
GYT-2021-07
Vélemények
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu simplepay_hu