Nem rendeltem még papucsot internetről, próba nélkül. Mire figyeljek?

Még nem rendeltem papucsot az internetről. Mire figyeljek?

Sokan félnek próba nélkül papucsot vásárolni az internetről!

Íme néhány hasznos tanács:

Méretválasztás:

Minden papucs termékoldalán található egy mérettáblázat, ami tartalmazza a talp belső hosszát. (Ha valahol nincs, akkor megköszönöm, ha jelzed, ha ilyent látsz!)

Az alap mindig az, amilyen lábbelit hordasz, ezt a méretet válaszd elsősorban, ennek nézd meg a belső talphosszát.
Egy lapon rajzold körbe a lábad, és azt is mérd le. Hasonlítsd össze az adatokat. Ha csak pár mili az eltésér, akkor azt válaszd, amit szoktál használni. Ha nagy az eltérés, akkor válaszd azt a méretet,a mivel a leginkább stimmel. Ez alapján tudod kiválasztani a megfelelő méretű papucsot. Ha bizonytalan vagy kérdezz tőlünk, segítünk!

Mi a helyzet a felsőrész bőségével?

Sok modell állítható pánttal rendelkezik, így alakítható a láb formájához. Ha normál lábad van, akkor nem lesz gond a papucsoknál. Ha túl magas a lábfejed, vagy túl keskeny a lábad, akkor érdemes a segítségünket kérned, hogy a megfelelő papucsot találjuk meg számodra!

Anyagválasztás:

A webáruházban található papucsok nagy része (kb 90%) minőségi olasz bőrből készült. Néhány modell van csak, ami műbőr, de ezek is a természetes bőrrel szinte teljesen megegyező anyagok. A belső rész, ami a lábbal érintkezik, az minden esetben bőr. Ezek az infók is megtalálhatóak a termékoldalakon. Ha véletlen mégsem, akkor kérdezz!

Melyik papucsot válaszd?

Többféle talp és sarokkialakítású modell található a weboldalon, így mindenki meglelheti a számára megfelelőt! Egy külön kategóriában egészségügyi problémák szerinti felosztás is található, hogy ezzel is segítsünk a választásban. De nyugottan kérdezz, ha van valami speciális problémád!

Még nem alakult ki a bizalom a webáruházunk iránt?

Nálunk élhetsz csere- és visszavásárlási garanciával is! Ha véletlen, miután a kezedbe fogtad, lábadra próbáltad a papucsot, nem vagy mégsem elégedett, vagy nem lett jó a méret, akkor kicseréljük neked, de el is állhatsz a vásárlástól, és akkor visszakapod a pénzed. A garanciák érvényesítésére 14 napod van.

 

A papucsokból ide kattintva tudsz válogatni.

 

 

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu simplepay_hu