Mégsem lett jó a papucs! Mit tegyek?

Mégsem lett jó a papucs! Mit tegyek?

Az interneten történő vásárlásoknál 14 nap áll rendelkezésedre, hogy elállj a vásárlástól. Ezt indoklás nélkül megteheted, csak jelezned kell a webáruház felé. (Felhívnám a figyelmet, hogy az, ha valaki megrendeli a csomagot, de nem veszi át, az nem számít elállásnak, sőt ezzel kárt okoz a webáruháznak, és akár jogi következménye is lehet! Köszönöm, ha tisztességesen állsz ehhez!)


Nálunk is 14 napod van az elállásra, vagy a csere kérésére, és a jelzéstől számítva ismét 14 napod, hogy visszajuttasd nekünk a terméket olyan állapotában, ahogy azt kaptad. (A papucs dobozának is az újra értékesítéshez alkalmas állapotban kell lennie, tehát ne ragassz vagy írj rá semmit! Ha a doboz a te hibádból újraértékesítésre nem alkalmas módon érkezik, akkor 20% értékcsökkentést vagyunk kénytelenek levonni a termék árából! Kérlek, csomagold be valamibe!) A visszaküldés költsége téged terhel. Ha cserét kértél, akkor a beérkezés után díjmentesen küldjük neked a jó papucsot.

Elállás esetén, ha utánvéttel fizetted ki a csomagot, szükségünk lesz egy bankszámlaszámra, ahova a csomag értékét vissza tudjuk utalni.

 

A visszaküldést a szállítólevélen szereplő címre várjuk.

Remélem, hogy tudtam segíteni, ha maradt még kérdés, akkor nyugodtan írj vagy hívj!

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu simplepay_hu