Vitaking FloraPro Élőflórát Tartalmazó Rágótabletta 30x

Raktárkészlet: VAN
Vitaking FloraPro Élőflórát Tartalmazó Rágótabletta 30x
Vitaking FloraPro Élőflórát Tartalmazó Rágótabletta 30x
Vitaking FloraPro Élőflórát Tartalmazó Rágótabletta 30x
Vitaking FloraPro Élőflórát Tartalmazó Rágótabletta 30x
Vitaking FloraPro Élőflórát Tartalmazó Rágótabletta 30x
Vitaking FloraPro Élőflórát Tartalmazó Rágótabletta 30x

A Vitaking FloraPro termék egy szabadalmaztatott bevonási eljárással készült élőflórás termék. A 6 különféle baktériumot dupla bevonat védi amíg el nem jut a “lakóhelyére” azaz a vastagbélbe. Más hasonló termék esetében már a gyomorsav semlegesíti a baktériumokat, még mielőtt bejutnának a szükséges bélszakaszba.
A dupla bevonat megvédi ezeket a baktériumokat a gyártás során fellépő behatásoktól (első réteg) és a gyomorban található erős savaktól (második réteg). A FloraPro különleges összetevője az izomalt, ami egy olyan étrendi rost, amely táplálékul szolgál ezen hasznos baktérium törzsek számára a vastagbélben. Az izomalt előnye más (inulin vagy frukto-oligoszacharid) összetevőt tartalmazó élőflórás termékekhez képest az, hogy sokkal kevesebb embernek okoz kellemetlen emésztési panaszokat.

A tabletta tej, glutén, szója és cukormentes. Nem tartalmaz GMO összetevőket. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

2 680 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Élőflórát tartalmazó, áfonya ízű rágótabletta

A Vitaking FloraPro termék egy szabadalmaztatott bevonási eljárással készült élőflórát tartalmazó rágótabletta.

Mit tartalmaz a FloraPro tabletta?

Négy lactobacillus (tejsavbaktérium) és két bifidobaktérium törzset, mindegyikből egy-egy milliárd élő sejtet*, melyek nagy mennyiségben jelen vannak az egészséges emésztő- rendszerben minden emlős esetében – beleértve az embert is.

Mitől más, mint a többi hasonló termék?

Ezek a baktériumok nagyon érzékenyek a környezeti hatásokra és semmit nem érnek amennyiben elpusztulnak. Ezért a termékben egy szabadalmaztatott bevonási eljárással dupla bevonatot hozunk létre, megvédve a gyártás során fellépő behatásoktól (első réteg) és a gyomorban található erős savaktól (második réteg) őket. Ezzel védjük meg a baktériumokat addig, amíg eljutnak a számukra biztonságot jelentő bélszakaszba.

Elszopogatni, vagy lenyelni?

Akinek nem okoz gondot a tabletta lenyelése az használja úgy. Az ízesítése lehetővé teszi szopogató-tablettaként való
fogyasztását is. Sem előnye, sem hátránya nincs egyik féle alkalmazásnak sem a másikhoz képest. Gyermekek esetében talán egyszerűbb elfogadtatni a szájban feloldódó ún. rágótablettaként való szedést.

Mennyit és hogyan kell fogyasztani?

A javasolt mennyiség 1-3 tabletta egy egészséges ember esetében és ennek akár sokszorosa, amennyiben valakinek a bélflórája igényli ezt vagy ha éppen egy antibiotikumos kezelésen esett át. Praktikusan egy kisebb étkezés (snack) közben vagy után érdemes bevenni. Legtöbb ember számára azonban nem okoz problémát az éhgyomorra bevétel sem. Nem javasoljuk kiadós, nehezen emészthető ételekkel együtt bevenni. Ilyen esetben a hatékonysága romolhat.

Milyen allergént tartalmaz a Vitaking FloraPro rágótabletta?

A tabletta tej, glutén, szója és cukormentes. Nem tartalmaz GMO összetevőket. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Hogyan kell tárolni?

Ezek a baktériumok annál életképesebbek, minél hidegebb helyen vannak. A meleg és a fény nem tesz jót nekik. Amennyiben nem fogyasztod el a terméket a megvásárlástól számított 2-3 héten belül, akkor célszerű hűtőszekrényben tárolni.

* A tabletták gyártásakor 2,5-3 milliárd élő sejtet teszünk a termékbe törzsenként annak érdekében, hogy a minőség megőrzési idő végére
is biztosan meg legyen az 1 millárd mind a hat törzsből.

Hatóanyagok 1 tabletta Mennyiség NRV%
Streptococcus thermophilus 1×10⁹CFU
Lactobacillus rhamnosus 1×10⁹CFU
Lactobacillus paracasei 1×10⁹CFU
Lactobacillus acidophilus 1×10⁹CFU
Bifidobacterium longum 1×10⁹CFU
Bifidobacterium breve 1×10⁹CFU
NRV%: referencia beviteli érték felnőttek számára
**%: napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva

A FloraPro rágótabletta összetétele:

tömegnövelő szer: izomalt, áfonya por, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, fényező anyag: zsírsavak, édesítőszer: szteviol-glikozid, kukoricakeményítő

Napi ajánlott mennyiség: Napi 1-3 tabletta napközben.
A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.

FCU: Kolónia formáló egység.

Amikor van egy baktérium, és olyan helyre kerül ahol jól érzi magát, szaporodik (osztódik), nagyjából 20 percenként megduplázódik a száma, ha jól érzi magát. Akkor is ha nekünk ez jó, akkor is ha nekünk nem jó.

Ha elkezd szaporodni, kolóniákat formál. Amikor kolónia formáló egységekről beszélünk, akkor olyan baktériumokról beszélünk, ami képes létrehozni egy kolóniát. Tehát a kolóniaformáló egység, azt jelenti, hogy hány ilyen életképes, szaporodásra képes baktérium található meg egy adott területen, mondjuk egy termékben, legyen az joghurt vagy étrend kiegészítő. Például egy átlagos joghurtban minimum 106  van.

Ha bemegyünk egy boltba, szinte minden joghurton szerepel az élőflórás felirat. Ez az jelenti hogy a gyártáskor benne is volt ez a mennyiség. Az étrend kiegészítőkben is ez a szám van feltüntetve.

Alapvetően kétféle baktérium típust használnak jellemzően az étrend kiegészítőkben, mert ezek azok amik jó, ha nagy mennyiségben ott vannak az ember emésztő rendszerében. Ezek a bifidobaktérium, vagy laktobacilus. Ezek a baktériumok az emlősökben találhatóak meg, és nagyon érzékenyek az antibiotikumokra, a hőre és az oxigénre.

A Vitaking FloraPro rágótabletta egy szabadalmaztatott bevonási eljárással dupla bevonatot hozunk létre, megvédve a gyártás során fellépő behatásoktól (első réteg) és a gyomorban található erős savaktól (második réteg) őket. A termékben összesen 6 féle baktériumtörzs található, ebből kettő bifido baktérium, 4 laktobacilus. Mindegyikben 109 élő sejt van, a garancia-idő végéig. Gyártáskor ennél jóval nagyobb, azért, hogy a garanciaidő végéig, még mindig benne legyen az, ami a doboz hátuljára rá van írva..

.

Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:

 • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 • A www.naturaplaza.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
 • Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
 • Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
 • Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
VK-2023-05
Vélemények
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu simplepay_hu