URIEL IT-26 Csuklószorítóortézis Fémsínnel

Raktárkészlet: VAN
URIEL IT-26 Csuklószorítóortézis Fémsínnel
URIEL IT-26 Csuklószorítóortézis Fémsínnel
URIEL IT-26 Csuklószorítóortézis Fémsínnel
URIEL IT-26 Csuklószorítóortézis Fémsínnel

A termék OEP támogatott. Használat elött olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! ISO: 06 06 06 - Kézortézisek
Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: A kihordási időre rendelhető mennyiség egy oldali ellátásra vonatkozik. Rendelésnél az oldaliságot fel kell tüntetni.
ISO: 06 06 06 06 - Adaptív kézortézisek
Indikáció: Distorsio, subluxatio, luxatio, arthritis, tendovaginitis, postoperatív állapot.Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia, reumatológia, neurológia, gyermekneurológia, kézsebészet, gyermeksebészet, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás. Tépőzáras csuklóvédő pánt fém sínnel. Nyugalmi fázisban tartja a csuklót. A sín forgatásával mindkét kézre használható.

5 370 Ft
Egységár: 5 370 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia, reumatológia, neurológia, gyermekneurológia, kézsebészet, gyermeksebészet, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás. Tépőzáras csuklóvédő pánt fém sínnel. Nyugalmi fázisban tartja a csuklót. A sín forgatásával mindkét kézre használható..

.

Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:

  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • A www.naturaplaza.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
  • Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
  • Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
  • Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
Adatok
Szállítási határidő
2-3 munkanap
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
SA-2022-11
Vélemények
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu simplepay_hu