Nem rendeltem még papucsot internetről, próba nélkül. Mire figyeljek?

Még nem rendeltem papucsot az internetről. Mire figyeljek?

Sokan félnek próba nélkül papucsot vásárolni az internetről!

Íme néhány hasznos tanács:

Méretválasztás:

Minden papucs termékoldalán található egy mérettáblázat, ami tartalmazza a talp belső hosszát. (Ha valahol nincs, akkor megköszönöm, ha jelzed, ha ilyent látsz!)
Mérd meg egy papucsod belső talphosszát, vagy egy lapon rajzold körbe a lábad, és azt mérd le. Ez alapján tudod kiválasztani a megfelelő méretű papucsot. Ha bizonytalan vagy kérdezz!

Mi a helyzet a felsőrész bőségével?

Sok modell állítható pánttal rendelkezik, így alakítható a láb formájához. Ha normál lábad van, akkor nem lesz gond a papucsoknál. Ha túl magas a lábfejed, vagy túl keskeny a lábad, akkor érdemes a segítségemet kérned, hogy a megfelelő papucsot találjuk meg számodra!

Anyagválasztás:

A webáruházban található papucsok nagy része minőségi olasz bőrből készült. Néhány modell van csak, ami műbőr, de ezek is a természetes bőrrel szinte teljesen megegyező anyagok. A belső rész, ami a lábbal érintkezik, az minden esetben bőr. Ezek az infók is megtalálhatóak a termékoldalakon. Ha véletlen mégsem, akkor kérdezz!

Melyik papucsot válaszd?

Többféle talp és sarokkialakítású modell található a weboldalon, így mindenki meglelheti a számára megfelelőt! Igyekszem mielőbb befejezni a papucsok egészségügyi problémák szerinti felosztását, addig kérdezz, ha van valami speciális problémád!

Még nem alakult ki a bizalom a webáruház iránt?

Válaszd a bankkártyás fizetést! Ez a legbiztonságosabb fizetési mód, mert gond esetén egy kis intézkedéssel vissza tudod hívatni a pénzed a bankod segítségével.
Nálunk is van már bankkártyás fizetési lehetőség az OTPSimple rendszerén keresztül. Sőt ezt választva a legkedvezőbbek a szállítási díjak is!

 

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu