Do.Tobell Vágható tyúkszemtapasz 6x4cm (2x)

Raktárkészlet: 100 db
Do.Tobell Vágható tyúkszemtapasz 6x4cm (2x)

Méretre vágható tyúkszemtapasz.

1 060 Ft
Egységár: 530 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A méretre vágható tyúkszemtapasz bármely tyúkszemet gyorsan eltávolít. Használati utasítás: áztassa lábát meleg vízben, gondosan törölje szárazra, vágja ki a tapaszt a aszükséges formára, majd helyezze a tyúkszemre (a hatóanyagnak érintkeznie kell a bőrkeményedéssel). Legalább 2-3 napig naponta cserélje ki a tapaszt. 

Vigyázat: ne alkalmazza hosszan tartó kezelésre. A hosszan tartó alkalmazás szenzitációt okozhat, ebben az esetben hagyja abba a kezelést. Ne használja, gyulladt, sérült vagy repedezett bőrön, illetve olyan bőrfelületen, ahol nincs tyúkszem. 


.
.

.

Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:

  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • A www.naturaplaza.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
  • Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
  • Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
  • Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
Adatok
Raktárkészlet
100 db
Cikkszám
GYT-2021-01
Vélemények
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu